Úvod Nabídka Prodej Bytu 2+kk, 64 m² - Praha, Štichova - Háje

Prodej Bytu 2+kk, 64 m² - Praha, Štichova - Háje, Ev.č.: AK - 172019 Štichova

Cenaprodáno

včetně provize, včetně právního servisu

KategorieByty 2+kk
LokalitaŠtichova 668/46, Praha - Háje
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná64 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
En. náročnost b.C - Úsporná
Ukazatel ENB96 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 78/2013 Sb
zobraz vybavení
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DSC_1410
DSC_1426
DSC_1405
půdorys b
DSC_1412
DSC_1422
DSC_1297
DSC_1420
DSC_1408
_C5B7323
DSC_1416
DSC_1418
DSC_1430
DSC_1439
DSC_1437
DSC_1304
DSC_1443

Popis nemovitosti

Pokud toužíte po klidném bydlení uprostřed zeleně a chcete žít nedaleko centra Prahy, a přitom mít na dosah ruky krásnou přírodu, máme pro vás exkluzivní nabídku prodeje bytu 2+kk v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Praha 4 – Háje.

Poklidné bydlení v zahradách
Prostorný byt o ploše 64 m2 najdete ve 2. patře novostavby s výtahem. Z oken je krásný výhled do zahrad rodinných domů a do zeleně. Potěší vás nízké poplatky a náklady na bydlení i perfektně fungující SVJ. Na parkovišti před domem je dostatek parkovacích míst pro všechny nájemníky. Vyhnete se tak noční můře všech pražských sídlišť a nekonečnému hledání místa, kde byste zaparkovali.

Strategická poloha
Pokud jezdíte do práce metrem nebo autobusem, nemůžete si přát lepší bydlení. Minutu od domu je zastávka autobusu, 5 minut stanice metra Háje. Po náročném dni si můžete odpočinout v přírodě. Do Milíčovského lesa je to coby kamenem dohodil a krásnou 10minutovou procházkou dorazíte na pláž Hostivařské přehrady. Cestou do lesa se můžete zastavit na farmě plné zvířat nebo u rybníků.

Pohodlí s dostatkem prostoru
Přebudováním původní dispozice bytu 3+kk vznikl neobyčejně velký prostor pro bydlení. Při vstupu do bytu vás překvapí prostorná předsíň s velkou vestavěnou skříní. S nedostatkem úložného prostoru v tomto bytě určitě bojovat nebudete. K dispozici je navíc také sklep. Moderní zařízení interiéru vkusně doplňuje kuchyně v bordó barvě s šedou pracovní deskou. Za pěkného počasí je ráno celý byt zalitý sluncem, do nového dne tak budete vstávat příjemně naladění. Další výhodou je, že se pokoje v parném létě nepřehřívají, protože jsou okna orientovány na východ. V budoucnu si může nový majitel koupit či pronajmout parkovací garážové stání před domem.

Lukrativní lokalita
Praha 4 patří mezi nejvyhledávanější lokality pro bydlení. Současný majitel byt v posledním roce pronajímal se zajímavým ziskem. Protože je v Praze-Hájích prostorných 2+kk velice málo, byt je skvělou příležitostí pro výhodnou investici. Můžete se ihned nastěhovat nebo začít vydělávat pronájmem.

Přijďte si tento neobyčejný byt nezávazně prohlédnout. Možná najdete svůj nový domov nebo lukrativní investici. Kontaktujte nás, rádi se přizpůsobíme vašim časovým možnostem.

Lokalita

Štichova 668/46, Praha - Háje
Kontaktujtenašeho makléře

Adam Cloud
Tel.: +420 605 255 190
E-mail: [email protected]

HOUSEin Agency s.r.o.
Kunětická 2534/2
Praha - Vinohrady

Adam Cloud