Úvod Nabídka Prodej pěkného bytu 2+kk, OV, 59 m2, sklep, ul. Velehradská, Praha 3 - Vinohrady

Prodej pěkného bytu 2+kk, OV, 59 m2, sklep, ul. Velehradská, Praha 3 - Vinohrady, Ev.č.: PP4740622 - Vinohrady

Cenaprodáno

cena včetně provize a advokátních služeb, včetně provize, včetně právního servisu

KategorieByty 2+kk
LokalitaVelehradská, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Plocha podlahová59 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
zobraz vybavení
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
004
001
m5755-Velehradska
005
002
003
006
010
007
008
009
m5755-Velehradska3Da
011
012
013
014
015
m5755-Velehradska3Db
m5755-Velehradska3Dc

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí k prodeji pěkný byt po kompletní rekonstrukci 2+kk o podlahové ploše 59 m2 + sklep 3,6 m2 , který se nachází ve druhém nadzemním podlaží udržovaného bytového domu včetně výtahu v ulici Velehradská, Praha 2 - Vinohrady nedaleko metra "A" Jiřího z Poděbrad.

Samotný byt prošel celkovou rekonstrukcí včetně nových oken a je vybaven a dispozičně řešen takto: předsíň (botní a šatní stěna) komora, koupelna (vana, koupelnová skříň, pračka), samostatná toaleta, kuchyňský kout s dvojdílnou kuchyňskou linkou (sklo-keramická varná deska, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, myčka na nádobí), obývací část (sedačka, psací stůl), velký obávací pokoj (dvoulůžková postel, konferenční stolek, tv komoda a dvě úložné komody), a dále sklep (3,6 m2) v prvním podzemním podlaží přístupný výtahem. Na podlaze jsou položeny dřevěné parkety a dále dlažba. Vytápění a ohřev vody je zajištěn dálkově ze společné kotelny v domě. Možnost internetového připojení. Pro obyvatele domu je dispozici společná sušárna a velký vnitřní dvorek s posezením.

Parkování je možné přímo v ulici pro rezidenty na modrých zónách. Veškerá infrastruktura v místě: školy, restaurace, nákupy, lékaři, atd. Pár minut chůze k tramvajím (Jiřího z Poděbrad nebo Radhošťská) a k metru "A" Jiřího z Poděbrad (cca 200 m). Velkou výhodou je lokalita nemovitosti. Dům se nachází v pěší vzdálenosti od Riegrových sadů. Jde o městský park o rozloze asi 11 hektarů. V parku se nacházejí rozsáhlé travnaté plochy, dětská hřiště, sportovní stadiony a vyhlášený zahradní Restaurant Park Cafe s velkým promítacím plátnem. Rovněž je možné navštěvovat Park Parukářka na pražském Žižkově, cca 10 minut chůze.

Byt je vhodný jak pro trvalé bydlení, nebo se může jednat o zajímavou investiční příležitost, která v budoucnu zhodnotí vaše úspory. Vhledem k tomu, že je byt vybaven, je možné jej ihned pronajímat. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře. Večer a o víkendu nebo při aktuální nedostupnosti telefonu pište email nebo sms. Volné ihned.

Lokalita

Velehradská, Praha - Vinohrady
Kontaktujtenašeho makléře

Petr Procházka
Tel.: +420 777 211 511
E-mail: [email protected]

HOUSEin Agency s.r.o.
Kunětická 2534/2
Praha - Vinohrady

Petr Procházka