Úvod Nabídka Prodej unikátního rodinného domu, 548 m² na pozemku 2278 m2 - Klokočná, Praha - východ

Prodej unikátního rodinného domu, 548 m² na pozemku 2278 m2 - Klokočná, Praha - východ, Ev.č.: AK - 110319 Klokočná - 2

Cenaprodáno

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

KategorieRodinné domy
LokalitaKlokočná
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná548 m²
Plocha pozemku2.278 m²
Plocha zastavěná514 m²
Plocha zahrady1.764 m²
Užitná plocha přízemí262 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaVenkovská
Rok výstavby1910
zobraz vybavení
ZařízenýAno
Terasaano (127 m²)
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt, Jímka
TopeníLokální plynové
DSC_0451
klokocna-1
DSC_0445
klokocna-36
DSC_0452
klokocna-2
3D-layout_1np
klokocna-14
klokocna-15
klokocna-17
klokocna-18
klokocna-19
klokocna-20
klokocna-37
klokocna-24
klokocna-25
klokocna-26
klokocna-27
3D-layout_2np
DSC_0446
DSC_0447
DSC_0448
DSC_0450
DSC_0453

Popis nemovitosti

Sníte o bydlení na venkově? Toužíte po klidu, odpočinku od ruchu velkoměsta a přírodě? To vše najdete jen 45 minut od centra hlavního města! Rodinný dům v obci Klokočná je perfektním místem pro život i víkendový odpočinek. Leží na malebném náměstí ve staré zástavbě domů. Kouzlo starých časů zde na člověka dýchá z každého koutu.
Díky prostorné dispozici na obydlené ploše 262 m2 uspokojí i početnější rodinu. V přízemí se nachází velká vstupní hala, obývák s barem a krbem, ložnice, kuchyně se vstupem na terasu, pokoj pro hosty, koupelna s prádelnou, samostatné pánské a dámské toalety.
V prvním patře o výměře 286 m2 najdete ateliér a vstup na velkou terasu se zimní zahradou, ze které je krásný výhled do zeleně. Zbytek prostoru je volný a vybízí k vybudování dalších pokojů, kanceláře nebo třeba relaxační zóny. V patře právě probíhá příprava na rekonstrukci. Instalují se nové rozvody elektřiny, odpadu, vody a topení.
Na rozlehlé zahradě o výměře 2 278 m2 stojí nádherné vzrostlé stromy a keře. V budoucnu na pozemku může vyrůst okrasná zahrada s perfektním zázemím pro letní posezení, grilování nebo hřiště pro děti. Záleží jen na fantazii a přání nových obyvatelů.
Dům postavený v roce 1910 dříve sloužil jako jednotřídní škola. V 90. letech prošel vkusnou rekonstrukcí. Zachovaly se původní architektonické prvky, které domu dodávají neobyčejnou historickou atmosféru. Obdivovat můžete jedinečnou řezbářskou práci starých mistrů, unikátní stropní kazety, nábytek a historická kachlový krb.
Na pozemek přijedete pohodlnou boční cestou přímo z malého obecního náměstí. Dům má také perfektně vyřešené parkování. Ve dvou prostorných dvojgarážích budou vaše vozy v bezpečí. Navíc získáte další úložné prostory nebo místo pro dílnu.
Stále vzrůstající poplatky za vodné a stočné vás nemusí trápit. Pitnou vodu můžete čerpat zdarma z vlastní studny. Dům má také vlastní čistírnu odpadních vod. Pokud si to však budete přát, můžete se kdykoliv napojit na obecní vodovod, který leží na hranici pozemku. Tepelnou pohodu všech obyvatelů domu zajišťuje plynový kotel. Na rozdíl od kotlů na tuhá paliva vás nebude trápit náročnou a zdlouhavou údržbou.
Na nákupy nemusíte jezdit daleko. V obci najdete hospodu i restauraci, kde lze koupit i základní potraviny. Jistě vás mile potěší také skvělá dopravní dostupnost. Do centra hlavního města se autem dopravíte za pouhých 45 minut. Cestovat můžete také vlakem nebo autobusem.
Obec si zachovala svůj vesnický ráz a nehyzdí ji moderní satelitní zástavba. Obklopují ji lesy a louky, které vybízí k letním i zimním toulkám krajinou. Za příznivého počasí dohlédnete na celé Posázaví, Čerčanský chlum, ba i na Blaník.
Fotky interiérů pošleme na vyžádání.

Lokalita

Klokočná
Kontaktujtenašeho makléře

Adam Cloud
Tel.: +420 605 255 190
E-mail: [email protected]

HOUSEin Agency s.r.o.
Kunětická 2534/2
Praha - Vinohrady

Adam Cloud