Úvod Nabídka Pronájem vybaveného bytu 1+kk 23 m2, Praha 6 - Vokovice, ul. Vokovická

Pronájem vybaveného bytu 1+kk 23 m2, Praha 6 - Vokovice, ul. Vokovická, Ev.č.: PP4920822 - Vokovice

Cenapronajato

+ poplatky 2.800 Kč (vodné, stočné, teplo, teplá voda, dom. služby) + elektřina přepsaná na nájemce, + provize RK

KategorieByty 1+kk
LokalitaVokovická, Praha - Vokovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná23 m²
Plocha podlahová22 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování15. únor 2022
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
zobraz vybavení
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano (1 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DSC_0079
DSC_0084
DSC_0087
DSC_0081
DSC_0082
DSC_0092
DSC_0088
DSC_0083

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí k pronájmu světlý, vybavený byt 1+kk, 22 m2 + sklep, v ulici Vokovická, Praha 6 - Vokovice v prvním nadzemním podlaží bytového domu (vyzdívaný skelet), 200 m od stanice stanice metra A - Nádraží Veleslavín. Byt je umístěn nad 3,5 metru nad zemí, nad prvním podzemním podlaží.

Dispozice a vybavení bytu: obývací pokoj (2 postele, skříň, jídelní stůl se židlemi, plovoucí podlaha), kuchyňský kout s kuchyňskou linkou (majitel do bytu dodá lednici s mrazničkou a vařič), koupelna se sprchovým koutem a toaletou (majitel do bytu dodá pračku). K bytu patří sklep v prvním podzemním podlaží. Byt je vybaven plastovými okny a disponuje dálkovým ústředním vytápěním.

Jedná se o velice příjemnou lokalitu s krásnými procházkami v Přírodní rezervaci Divoká Šárka, která se nachází na skalnatých úbočích Šáreckého potoka (přibližně 400 od domu) s veškerou občanskou vybaveností (potraviny, pošta, školy, školky, dětská hřiště, parky, lékárna, restaurace, kavárna - Plaza centrum AFI), obchodní dům OC Šestka je vzdálen 4 zastávky autobusu.

Tři minuty pěší chůzí od domu se na Evropské třídě nalézá zastávka stanice metra A - Nádraží Veleslavín včetně tramvajové zastávky a zastávky autobusu směr centrum nebo na letiště Václava Havla. Můžete využít i vlakovou zastávku Nádraží Veleslavín směr Masarykovo nádraží nebo směr Kladno a Kralupy nad Vltavou. Autem dojedete na Pražský okruh za dvě minuty a dále směr dálnice na Chomutov, Plzeň, Strakonice, Brno, do centra města je to přibližně 15 min jízdy.

Provize pro RK je 13.000 Kč. Vratná kauce pro majitele je 15.000 Kč. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo maximálně pro pár (2 osoby). Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléře. Večer a o víkendu nebo při aktuální nedostupnosti telefonu pište email nebo sms. Volné ihned.

Lokalita

Vokovická, Praha - Vokovice
Kontaktujtenašeho makléře

Petr Procházka
Tel.: +420 777 211 511
E-mail: [email protected]

HOUSEin Agency s.r.o.
Kunětická 2534/2
Praha - Vinohrady

Petr Procházka