Úvod Nabídka Pronájem bytu 3+1, 140 m2, 2x balkon, po kompletní rekonstrukci, Praha 7 – Bubeneč, M. Horákové

Pronájem bytu 3+1, 140 m2, 2x balkon, po kompletní rekonstrukci, Praha 7 – Bubeneč, M. Horákové, Ev.č.: PP9010517 - M. Horákové

Cenapronajato

cena včetně poplatků (teplo, teplá voda, domovní služby) + elektřina dle spotřeby (vlastní spotřebiče) na nájemce (cca 1200 Kč)

KategorieByty 3+1
LokalitaMilady Horákové, Praha - Bubeneč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná140 m²
Plocha podlahová132 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
En. náročnost b.G (PENB nedodán)
zobraz vybavení
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (8 m²)
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DSC_9572

Popis nemovitosti

Naše společnost si Vám dovoluje nabídnout k pronájmu pěkný, prostorný a nově zrekonstruovaný byt 3+1, 140 m2, 2x balkon v ulici Milady Horákové, Praha 7 - Bubeneč na Letné v pátém patře s výtahem s výhledem na Letenskou pláň a Pražský hrad. Dispozice a vybavení: hala, velký obytný pokoj s obytnou stěnou (zásuvné skleněné dveře), první ložnice se vstupem na balkon (5 m2) a dvoupostelí (rošty budou dodány), druhá ložnice orientovaná na sever s dvoulůžkem, kuchyň s kuchyňskou linkou (kuchyňská linka, lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba, sklo-keramická varná deska, myčka na nádobí, stylový kuchyňský stůl, zásuvné skleněné dveře), druhý balkon (3 m2) orientovaný na server, prostorná koupelna s pračkou, samostatná toaleta a dvě komory. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je řešen přes moderní, etážový, kombinovaný kotel. Na podlaze jsou položeny dřevěné parkety po renovaci a mramor. Výborná dostupnost do centra - tram. zastávka Korunovační nebo Sparta hned u domu + napojení na Pražský okruh. Pro více informací kontaktujte makléře. Večer a o víkendu nebo při aktuální nedostupnosti telefonu pište email nebo sms. Volné ihned.

Lokalita

Milady Horákové, Praha - Bubeneč
Kontaktujtenašeho makléře

Petr Procházka
Tel.: +420 777 211 511
E-mail: [email protected]

HOUSEin Agency s.r.o.
Kunětická 2534/2
Praha - Vinohrady

Petr Procházka

Podobné nemovitosti
z naší nabídky vám můžeme dále doporučit